Подробно обяснение на неметалния защитен слой на пружината

Време за освобождаване: 2020-06-12 10:49:16  Хитове: 9

Пролетта е незаменимо нещо в ежедневието и металният му защитен слой също има много възможности.Общият метод на покритие е получаването на металния защитен слой чрез галванизиране.Освен това има неметални вещества, които могат да се използват за предотвратяване на пролетта.Корозия, подобряване на външния вид, някои процеси на галванизиране могат също така да променят работните показатели на пружината, като подобряване на твърдостта, устойчивост на износване, подобряване на топлинната стабилност, предотвратяване на радиационна корозия и т.н. Ако генералният купувач разглежда само проблема с корозията, производителите на общо производство на пружини се препоръчват:да избере галванизирано или кадмиево покритие.


 


1.Какво е неметалния пружинен защитен слой?


(1) Неметален защитен слой на пружината е да потопи или напръска слой от органични вещества върху повърхността на пружината, като например боя, асфалт, пластмаса и т.н., за да предпази пружината от корозия.Безметалният защитен слой има дебел слой от фолио, добра химическа стабилност и добър механичен антикорезионен ефект, но твърдостта е ниска, която лесно може да бъде одраскана и повредена, а слоят на фолиото остарява.




Второ.Боята, използвана за пролетния слой боя, обикновено има следните типове:


(1) Аспхалтска боя асфалта има добра водоустойчивост, устойчивост на влага и устойчивост на корозия, и е особено добра в киселинна устойчивост и добра алкална устойчивост.Но срастването, механичната сила и декорацията са слаби.

 

(2) Фенолична боя Феноличната боя се разделя на два вида праймер и горно покритие.Фенолезният праймер има силно сцепление и добра защита от ръжда, но механичната сила и блясъка на лентата за боя са слаби.Филмът с фенолни бои е твърд и има добър гланц, но метеорологичната устойчивост е слаба и цветът лесно се оцветява в жълто.

 

(3) Като цяло боята може да се използва самостоятелно или като оцветител след фосфатиране.Понякога, за да се класифицират според натоварването, някои пружини също са боядисани с различни цветове, за да се различат.Видът и видът на използваната боя следва да бъдат определени в зависимост от работната среда.

Ако е необходимо, то трябва да бъде посочено в пролетния модел.

 

Нашата фирма (Jiusheng пролетно производител) обслужващ персонал 8:00-24:00 денонощна онлайн услуга, имате въпроси в процеса на използване на пролетта или купуване на пролетта, можете да се свържете с нашия персонал за обслужване на клиенти


телефон: 0769-8186385


Линия: 0769-82028719


Официално съобщение:www.springal.com


предишен: Как да се избегне ...

Следващия: No